SrCe Prirode, Ribnik

Seosko gospodarstvo "SrCe Prirode" smješteno je u općini Ribnik. Povezano je važnim prometnim pravcima te se nalazi 12 km od slovenske granice, 20 km od Karlovca i 70 km od Zagreba.

Gospodarstvo se nalazi na djedovini obitelji Srakovčić gdje možete uživati u autohtonim kućama uređenim u tradicionalnom duhu i opremljenim prema najvišim standardima.

Svojim okruženjem, smještajnim kapacitetom od 23 sobe (50 ležaja), restoranom od 75 sjedećih mjesta, kušaonicom domaćih proizvoda kapaciteta 40 sjedećih mjesta i sjenicom s roštiljem idealno je mjesto za izlete, team buildinge, radionice, sastanke i obiteljske trenutke.

Na raspolaganju je uređena šetnica od 30 km, brojni sadržaji za zabavu i rekreaciju (mini golf, mini kuglana, biljar, stolni nogomet, bicikli, oprema za stolni tenis, stolni nogomet, pikado, tereni za boćanje, odbojku, mali nogomet i dr.) te dovoljno prostora za aktivnosti koje provodimo.

Ovaj mirni “kutak" nalazi se na prostoru toka rijeke Kupe, brežuljaka obraslih šumama koje obiluju kestenom, gljivama i divljači. Rijeka Kupa je čista rijeka, bogata ribom; pogodna za aktivni odmor u vidu kupanja, ribolova, vožnje kanuom i sl. na uređenom kupalištu nedaleko gospodarstva. Ribnik je poželjna destinacija za opuštajući odmor uz žubor rijeke, potoka i cvrkut ptica a omiljena je oaza rekreativaca i ljubitelja kvalitetne .kapliice" i domaće kuhinje te domaćih ekološki proizvoda.

Osoblje je na usluzi za organizaciju aktivnosti ili izleta prema željama a u ponudi je i najam kombija s profesionalnim vozačem i vodičem za grupne i individualne obilaske.