Skok padobranom

Skok padobranom je avantura koju biste trebali probati!

Tandemski skokovi iz aviona s visine od 2500 m i više omogućavaju Vam da doživite slobodan pad u dvoje. Pilot tandema (insktruktor padobranskih skokova) skače s putnikom koji ne mora imati nikakvo prethodno iskustvo u padobranstvu. Par uvodnih rečenica i kratkih uputstava i spremni ste za skok!

Padobrani su posebno konstruirani za dvije osobe, sigurni i udobni.

Ukoliko želite, Vaš skok može biti snimljen/fotografiran. U tom slučaju kamerman sa bogatim iskustvom snimanja u slobodnom padu također iskače padobranom iz aviona. Fotografije će Vas oduševiti!

Nakon slobodnog pada slijedi fantastičan osjećaj leta padobranom te sigurno (i bezbolno!) slijetanje. Bit ćete ushićeni avanturom u kojoj ste doživjeli nešto novo i toliko uzbudljivo, nešto što ćete pamtiti cijeli život.

Kako je padobranstvo tehnički sport u kojem se tehnika i sve faze skoka/leta zasnivaju na fizikalnim zakonima, uistinu je sigurno, vjerojatno sigurnije od vožnje automobilom. A uz naše iskusne tandem pilote možete u potpunosti zaboraviti na strah i prepustiti se užitku koji nudi ova uzbudljiva avantura.