Paragliding

Uz stručno vodstvo možete upoznati Hrvatsku i iz zraka.

Izučenim letačima nudimo kompletnu organizaciju prijevoza, smještaja, svakodnevne metereološke izvještaje te PG/HG stručnog vodiča, a onima koji bi se htjeli oprobati u ovom predivnom sportu tečaj ili let u tandemu.

Naša osnovna ponuda su organizirani odlasci na letenje.

Svejedno je da li ste zmajar ili paraglider, tereni za letenje u našoj ponudi pogodni su za oba oblika slobodnog letenja. To znači da su poletišta i sletišta pogodna kako za HG tako i za PG vrstu letenja.

Ujedno smo predvidjeli terene za sve razine znanja i letačkog iskustva, tako da možete letjeti na terenima pogodnim za obuku, ali isto tako napraviti i zavidne prelete od 20, 50... ili više kilometara.

U Hrvatskoj su brojna letilišta, a ona koja smo predvidjeli za Vas u sklopu cjelovite ponude (paket aranžman s prijevozom i aktivnostima) nalaze se u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske: Istri, Gorskom Kotaru i na Velebitu. Naravno da ćemo zadovoljiti Vašu želju za odlazak na letenje i u druge krajeve Hrvatske - Liku, Dalmaciju, na otoke...

Pri odlasku na letenje uz Vas su iskusni piloti/učitelji, koji će Vam dati sve potrebne upute:

- meteorološku situaciju,

- upozoriti Vas na specifičnosti terena,

- kako najbolje iskoristiti teren i

- kuda odletjeti u prelet.

Oni će biti cijelo vrijeme uz Vas, letjeti s Vama i brinuti se o Vašoj sigurnosti. Nakon letenja oni se brinu o sakupljanju letača i prijevozu natrag u bazu.